Ralf Scheel Internet publishing Service (IPS-Team)
Drept de autor

Dreptul de autor pentru pagina (paginile) de Internet creata (create) impreuna cu fotografiile si textul atasat se afla exclusiv la Ralf Scheel Internet Publishing Service Samothraki. Atat textul, cat fotografiile produse de mine nu pot fi folosite in alte scopuri de catre Dvs. sau altcineva.

Clarificare a dreptului de autor: Daca Dvs. faceti o poza cu un membru al familiei sau cu un prieten de-al Dvs., cui apartine fotografia? Ea va apartine Dvs., deoarece Dvs. ca autor sunteti "producatorul" acesteia.

Sa presupunem ca publicati fotografia pe Intenet, cu acordul rudei sau al prietenului respectiv. Daca acum cineva copiaza fotografia sau o utilizeaza in alt scop, sau face un prospect cu ajutorul ei, acesta este un furt al proprietatii intelectuale.

Daca voi constata ca ati incalcat dreptul de autor voi face o reclamatie pentru furt de proprietate intelectuala si voi solicita daune de cel putin 1000,- EUR.

Daca voi constata ca incalcati dreptul de autor ca si client, voi bloca pagina de Internet, voi face o reclamatie pentru furt de proprietate intelectuala si voi solicita daune de cel putin 1000,- EUR.

Ca si client in plata onorariului sunt incluse: 1. crearea paginii de Internet, si 2. publicarea acesteia pe Internet pentru 1 an de zile la adresa www.samothraki.com. In plata nu este inclus dreptul de proprietate asupra textului si al fotografiilor.


Va aflati aici: IPS-Team / Drept de autor

Inapoi la pagina principala in limba romana

Inapoi la pagina principala

© IPS-Team

ultima actualizare: